Hemmeslövs Gård
/

Bröllop

 

FRÅN VIGSEL TILL FEST

På vår gård erbjuder vi bröllop från mitten av maj fram till mitten av september. Vår lokal är inte isolerad och har därför samma temperatur som utomhus. Vi har filtar som finns tillgängliga om det skulle behövas. 


Vigsel

Vigseln kan Ni välja om Ni vill ha inomhus eller utomhus, detsamma gäller för minglet. Vi har en stor yta utomhus som omges av öppna landskap, perfekt för vigseln. När det sedan är dags för mingel har vi en innergård som ljussätts och höjer stämningen ytterligare. Här serverar gärna vår personal champagne och minglar runt med eventuellt tilltugg. 

Skulle Ni föredra att ha vigsel och mingel inomhus istället går det lika bra. 


Middag

När det är dags för middag slår gästerna sig ner vid de dukade borden. Här finns möjlighet för ett buffé bord där all mat kan serveras på. Under tiden Ni njuter av middagen ser vår personal till att det alltid finns dricka på borden. Ni kan bara njuta av stunden tillsammans med Era nära och kära. 

Fest

När festen sedan drar igång efter maten finns baren tillgänglig och dansgolvet fylls med gäster. Bredvid dansgolvet finns en stor lounge där gästerna kan mingla och vila fötterna efter allt dansande. Under tiden Ni njuter av festen ordnar vi med att duka av borden och diska allt. 

Vad ingår hos oss?

Vi vill att Ni ska kunna njuta av Er dag tillsammans utan att Ni behöver tänka på logistiken. Därför finns vi alltid tillgängliga under evenemanget och bistår med det Ni vill ha hjälp med, allt ifrån servering av mat till städning. Ni får ett helt paket som går att komponera efter Era behov och önskemål. 

Lite praktisk information:

  • Bord och sittplats för 100 gäster vid middag
  • Stolar till vigsel utomhus för 100 personer
  • Servis för 100 personer 
  • Vita dukar
  • Skålar, uppläggningsfat, karaffer m.m.
  • Vaser och ljuslyktor till borden
  • Dekorationer som ljusslingor, tylltyg, övrig dekoration
  • Champagnebord
  • Presentbord
  • Buffébord

Allt detta får Ni för 39 000 kr. 

När det kommer till mat och kök har vi inget berednings- eller tillagningskök på gården. Eventuell hyra av ugn, värmeplattor, eller annan utrustning kan tillkomma. 

Dagen innan Er stora dag får Ni möjlighet att lämna de saker Ni vill ha på plats, då öppnar vår personal upp åt Er och hjälper Er. På Er stora dag sker dekoration av lokalen. Vi finns på plats för att hjälpa till med dekoration, dukning och ställa allt i ordning. Dagen efter festen finns det möjlighet att komma och hämta Era saker. 

Vi rekommenderar att beställa catering och vi hjälper gärna till med detta. Detta offereras på begäran. 

Kontakta oss via formuläret för bokning eller eventuella frågor. 

Tillsammans skapar vi den perfekta minnesvärda dagen!

 
Post
Samtal