Hemmeslövs Gård
/

Bröllop

 

OM OSS

Vi strävar efter att alltid skapa en fantastisk upplevelse för dig, 


SERVICE

Vår personal är alltid tillgänglig under Er vistelse för att tillmötesgå alla Era önskemål och överträffa alla Era förväntningar. Vi skapar en miljö där våra gäster inte har ett orosmoln på horisonten, inte ett bekymmer i världen.

TEAM

Vi är närmast besatta av service och omtanke om våra gäster. Vårt största fokus är alltid att våra gäster ska trivas och må bra hos oss. Vi finns tillgängliga alla dagar, året runt, om du vill kontakta oss!OM HEMMESLÖVS GÅRD

Hemmeslövs Gård har anor långt tillbaka på 1300-talet. Under denna tid var det en stor lantegendom som sträckte sig vida omkring. Under snapphanetiden utkämpades många slag mellan danskar och svenskar i trakten. Den danske kungen Fredrik den tredje lär ha gömt sig på gården, men då han blivit förrådd och därmed avslöjad var det bäst för honom att fly. Han gav sig av "hals över huvud" och i hastigheten tappade han sin värja på bron vid Kvarngården. 

Vi har många olika hus på vår vackra gård, alla med sin egen lilla historia. Vissa säger också, att i flera av våra byggnader har tiden satt sina spår på lite annorlunda sätt. 

Ja, historierna runt gården är många och långa. Men säg, hur många gäster har inte fröjdat sig på Hemmeslöv? Nu hoppas vi att Ni ska göra detsamma! 


VÅRT TEAM


 
Post
Samtal